Köpa Clomid i Sverige

Min fru har haft lite problem att möta storken, om du vet vad jag menar. Vi har spenderat massor av tid på att försöka få detta gjort och vi har provat många huskurer. Till ingen nytta, kunde vi fortfarande inte uppnå graviditet. Jag hade föreslagit henne att vi gå och se en läkare. Läkaren hade ordinerats ett läkemedel som kallas Clomid. Jag forskat drogen för många dagar för att ta reda på om det var säkert för min fru. Biverkningarna inkluderar uppblåsthet, ömhet i brösten, huvudvärk, yrsel, värmevallningar, och upprörande i magen. Men om min läkare hade ordinerat detta läkemedel till min fru, skulle jag antar att det var säkert för henne. Jag tror inte att det är en stor sak. Läkemedlet verkar genom att stimulera äggstockarna som kallas OHSS (ovariellt överstimuleringssyndrom). Detta kan orsaka att vätska plötsligt bygga upp i magen, bröstet, och hjärtområdet . Detta kan vara mycket allvarlig och jag skulle vilja kalla den läkare om detta skulle ske. Detta läkemedel kan även orsaka en farlig allergisk reaktion. Om av någon chans, är damen på något sätt överdos bort av Clomid, bör centrum smittskydds vara ringde så snart som möjligt.

Köpa Clomid i Sverige 

Clomid bör ta oralt. Min fru har blivit gravid på ett par månader efter att vi har försökt i fyra år. Vi har försökt på och av. Vi skulle spåra hennes menstruationscykler och allt. Det var svårt att ta reda på om det var henne det var jag. Jag är glad att vi hade hittat Clomid. Min fru började ha oregelbunden period på tre månader utan av den fjärde månaden som hon hade ingen tid så jag räknar med att hon är gravid! Jag var så glad, jag sprang ner på gatan mitt i natten skriker av glädje. Det har varit två år nu och vi har en ljus pojke. Hans namn är Jacob och han är det bästa som någonsin hade hänt oss. Jag kan fortfarande inte säga hur mycket jag är tacksam över att ha hittat denna drog Clomid. Jag hade stött henne varje steg på vägen, och jag hoppas att ni män där ute som försöker hjälpa din fru gravid att ni håller hennes hand varje steg på vägen. Hon kommer ihåg det ögonblicket för alltid. Och hon kommer att belöna dig senare, om du vet vad jag säger. Vänligen om du någonsin prata med en läkare be honom om detta receptbelagda läkemedel, Clomid. En sak som jag skulle säga om läkemedlet är dock att hon kan känna vimsig den första veckan. Hon kan få graviditetsillamående här och där och du kan misstänka en graviditet, men fortsätter att försöka! Ge det minst fyra eller fem månader att faktiskt se om det fungerar. Om det inte rådfråga din läkare och se vad han har att säga om det. Detta är en fantastisk sak.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *