Köpa Clomid utan recept

Clomid är det varumärkesberättigade namnet för ett mycket använt fertilitetsläkemedel (Clomiphene) som används för kvinnor för att stimulera ägglossningen. Denna medicinering tas oralt och har blivit utrustad som ett viktigt läkemedel för att göra revolutionerande förbättringar hos kvinnor som kämpar för att bli gravid. Clomid verkar genom att selektivt blockera östrogenreceptorer vid hypotalamusnivå, vilket leder till utsöndring av gonadotropinfrisättande hormon (GnRH) som i sin tur stimulerar utsöndringen av både follikelstimulerande hormon (FSH) och luteiniserande hormon (LH) för att hjälpa till med ägglossning. Clomid kan ordineras till kvinnor som vill bli gravid men som har en mängd olika fertilitetsfaktorer inklusive oregelbundna och oförutsägbara ägglossningsmönster. Clomid kan också användas för par som genomgår intrauterin insemination för att förbättra tidpunkten för insemination genom att öka förutsägbar natur hos kvinnornas ägglossningscykel.

Köpa Clomid utan recept i Sverige

Potentiella risker med att använda Clomid hos kvinnor inkluderar hyperstimulering av äggstockarna med flera folliklar. En ökad förekomst hos tvillingar ses också hos kvinnor som tar Clomid. Emellertid har inte ökad risk för tripleter observerats. Biverkningar kan inkludera ökad vaginal blödning, huvudvärk, illamående, kräkningar och bröstkänsla eller ömhet. Sällsynta biverkningar kan innefatta reversibel hårförtunning, yrsel, visuella förändringar eller nässelfeber. Patienter med leversjukdom eller stora cystor av äggstockar ska inte ta Clomid.

Clomid är varumärket för detta läkemedel som först godkändes och marknadsfördes för medicinsk användning hos människor i USA 1967. Det är nu tillgängligt som en generisk medicin kallad Clomiphene citrate. Detta läkemedel utvecklades först av Merrell Chemical Company, som förvärvades av Dow Chemical 1980. Dow Chemical förvärvade därefter Marion Labs, och sedan förvärvade Hoechst AG Marion Merrell Dow innan den blev en del av Aventis och slutligen en del av Sanofi. I Sverige marknadsförs Clomid för närvarande av Sanofi-Aventis. I början av 2017 fanns det en tillverkningsbrist på de 50 mg orala tabletterna av Clomid i Frankrike. Clomid förväntades sedan vara tillgänglig igen i Sverige i juli 2017 från Sanofi-Aventis.

I Sverige är Clomid listad som ett läkemedel mot graviditetskategori B3 (denna kategori innehåller droger som endast har tagits av ett litet antal kvinnor i fertil ålder eller gravida kvinnor och dessa kvinnor har inte haft en ökad risk för missbildning av fostret). Clomid är ett läkemedel i Schedule 4 i Sverige, vilket innebär att det endast är tillgängligt lagligt i Sverige med recept. Trots denna regel finns det ett antal webbplatser som hävdar att sälja Clomid utan recept. Att köpa Clomid utan recept är ett riskabelt förslag, eftersom det är viktigt att vara under en doktors övervakning för att säkerställa att läkemedlet administreras ordentligt och att en patient inte har några kontraindikationer.

Förutom den huvudsakliga användningen av Clomid som fertilitetsläkemedel hos kvinnor har det också varit vanligare att behandla manlig hypogonadism i stället för testosteronbehandling. När det används för hypogonadala män har Clomid rapporterats öka testosteronnivåerna med cirka 2 gånger. Clomid hos män kan också användas för att öka spermatets kvalitet och rörlighet, eftersom ökad FSH resulterar i ökad spermaproduktion och ökad LH resulterar i ökad testosteronproduktion.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

3 Responses to Köpa Clomid utan recept

  1. Amina says:

    Hej! kan jag inte få Clomid 50mg utan recept? om inte varför? jag är en person som har lite äggstockar därför jag kan inte bli gravid i 5 år jag har en dotter som är 6år nu därför behöver jag CLomid 50mg. Jag besökt redan läkare men de säger ta femanor, men detta gäller inte att bli gravid eller ägglossningen därför vill jag ha Clomid 50mg utan recept. Om jag beställer den kan ni skicka till mig, och hur länge tar den om ni skickar tack
    MVH Amina M

  2. Jag blev gravid efter att ha använt Clomid i 30 dagar. Allt jag behövde göra var att ta 100 mg Clomid och jag blev gravid. Det var allt jag ville ha.

  3. Clomid hjälpte mig verkligen att känna en riktig kvinna igen. Efter bara en månad var mina ormonnivåer tillbaka till normala och ägglossning perfekt

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *