Köpa Clomid utan recept i Sverige

Clomid, eller dess generiska namn, Clomiphene, är en del av en klass av hormonella mediciner som är avsedda att behandla infertilitet hos kvinnor. Det finns ett antal orsaker till infertilitet hos kvinnor, som sträcker sig från fysiska till hormonella, helt enkelt oförklarliga. Det är avgörande för en kvinna att ha en fullständig medicinsk behandling med sin läkare, och om det misslyckas med en specialist reproduktiv endokrinolog innan behandlingen påbörjas, eftersom Clomid inte kan ta upp frågor som blockerade fallopier eller problem med livmoderns liv som livmodern fibroids eller endometrios som förhindrar graviditet.

Köp Clomid utan recept

I allmänhet kommer en läkare att be om att en kvinna försöker bli gravid i ett år naturligt om hon är under 35 och sex månader om hon är över 35 innan han börjar infertilitetsbehandlingar eftersom många kvinnor i slutändan blir gravida på egen hand. Därefter ska läkaren göra omfattande blodprov och fysiska test för att se om orsaken till infertiliteten har en känd förklaring. Det är viktigt att veta att inte all infertilitet orsakas av problem med kvinnan, så man måste också testas för att se om han producerar tillräcklig spermie.

Clomid är en östrogenmodulator och kan ha ett antal hjälpsamma effekter på kvinnor som har upplevt infertilitet eftersom de inte producerar eller släpper ägg genom ägglossning på egen hand utan medicinsk hjälp. Detta tillstånd kallas anovulering och en kvinna kan fortfarande ha regelbundna eller oregelbundna menstruationscykler med tillståndet, de kan helt enkelt inte bli gravid. Anovulering kan orsakas av ett antal faktorer, inklusive polycystiskt ovariesyndrom (PCOS), hormonell disregulation eller till och med viss psykisk sjukdom som påverkar fysisk hälsa, såsom ätstörningar som anorexia nervosa.

Clomid kommer också att orsaka en kvinna som redan har ägglossning för att frigöra flera ägg, ibland många fler, genom en process av follikelstimulering. Detta kan öka risken för graviditet avsevärt, men det kan också öka risken för flera födelser avsevärt. Clomid graviditeter är signifikant mer sannolika att resultera i tvillingar eller tripletter.

Clomid används också hos kvinnor som går igenom artificiell insemination, oavsett om de äter ägglossning. Det beror på att artificiell insemination, vanligtvis introduktionen av frusen sperma genom en intrauterin insemination, är mycket mindre sannolikt att det leder till graviditet än traditionellt samlag för de flesta kvinnor.

Clomid startas vanligen i menstruationscykeln, med dag ett som blödnings första dag. Clomid börjar vanligtvis på dag tre och tas genom dag sju eller dag fem till dag nio. Högst ett visst antal menstruationscykler med Clomid rekommenderas på grund av risker och biverkningar.

Clomid har ett antal biverkningar, så det är avgörande att en kvinna som genomgår behandling med detta läkemedel noggrant övervakas av sin läkare eller specialist. Dessa biverkningar kan inkludera relativt milda sådana som illamående, uppblåsthet, bukfullhet, heta blinkningar, bröstsmärta eller ömhet, huvudvärk eller yrsel. Symtom som kräkningar, blödning eller viktökning kan vara tecken på allvarligare biverkningar och omedelbart diskuteras med en läkare. Clomid ökar risken för stroke och ett smärtfritt och farligt tillstånd som kallas ovarial hyperstimulationssyndrom (OHSS).

Clomid utan recept

Clomid kräver recept i vissa länder, men i andra, till exempel Sverige, kan det erhållas i vissa onlinepotek utan recept. Detta kan vara till hjälp eftersom Clomid-behandlingar är mycket dyra och lägre kostnader kan vara avgörande för vissa kvinnor som vill bli gravida. Sverige har ett antal välrenommerade apotek, men det är viktigt att apoteket är legitimt innan man köper Clomid.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

10 Responses to Köpa Clomid utan recept i Sverige

 1. äntligen blev min fru gravid efter många försök, efter att Clomid använde hon förbättrade hennes ägglossning och drömmen blev uppfylld.

 2. Jag är 38 år och hade använt Clomid i sex månader och tänkt den sjunde månaden, jag måste säga att Clomid är ett mirakelläkemedel.

 3. Patrick Ekman says:

  Infertilitet går i min familj, på båda sidor. Mina fäder och mormödrar upplevde båda fertilitetsproblem som missfall och problem med att bli gravid. Jag är rädd att jag också kommer att uppleva infertilitet. Jag känner mig tur att vi lever i en tid med massor av medicinsk hjälp för fertilitetsproblem, och alternativ som adoption är fantastiska alternativ till naturlig födelse. Jag tror att jag kommer att vara nöjd med vad min framtida familj blir, oavsett hur jag får mina barn. Jag är rädd men inte förlamad av rädsla när det gäller infertilitet. Jag tror att jag kommer att vara okej. Jag tror att infertilitet påverkar många män och kvinnor och familjer, och att ingen ska vara generad för att prata om det med andra. Öppnande skapar gemenskap och ger stöd för dem som behöver det.

 4. Thomas Lundström says:

  Min flickvän är 31 år och har använt piller för att hjälpa till med hennes kvinnliga infertilitet. Pillerna gavs henne av vår läkare i ett försök att öka hennes infertilitet. Just nu måste vi vänta och be om att dessa piller kan hjälpa oss när vi försöker få barn i framtiden.

 5. Patrick Adelskold says:

  Jag har alltid haft problem med mina perioder. Först var det sena perioder, sedan sällsynta perioder och sedan fruktansvärda smärta. Det visade sig att jag hade endometrios och PCOS. På grund av dessa problem visade jag mig också ha problem med infertilitet. Jag har aldrig varit intresserad av att få barn, men det kändes fortfarande som att en del av min kvinnliga charm togs bort från mig.

 6. Erik Lundholm says:

  Min fru och jag har kämpat med hennes infertilitet nu. Till en början var vi båda väldigt känslomässiga, eftersom vi båda ville ha barn, men med tiden kunde vi övervinna detta och vi håller just nu på att adoptera ett barn eller barn från ett mindre lyckligt land. Vi har inte låtit min fru infertilitet påverka vår relation, eftersom det alltid kommer att vara viktigast för oss.

 7. Gustaf Ekman says:

  Jag upptäckte att jag inte kunde få barn efter åratal med min man. då upptäckte jag också att min man började fuska på mig den perioden jag fick reda på det. det var väldigt hjärtats, men jag var tvungen att gå vidare med mitt liv.

 8. Zacharias Skold says:

  Min fru och jag fick reda på att vi kan vara infertila förra gången vi försökte bli gravid att vi hade missfall så vi konsulterade en specialist som sa till oss att vi kanske aldrig skulle få ett barn.

 9. Valter Goransson says:

  Min gynekolog rådde mig Clomid att bli gravid, för på grund av den polycystiska äggstocken har jag svårigheter med ägglossningen. Jag hoppas det fungerar!

 10. Jonny Byström says:

  Jag har använt Clomid ganska länge och jag har upplevt att det är mycket effektivt. Jag har inte haft några biverkningar heller.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *